Tjener/Serveringspersonale

Mangler I en Tjener/Serveringspersonale?

Mangler I en tjener/serveringspersonale til jeres køkken?

Så kan Vikar Assistance sørge for at levere friske, kompetente og hårdtarbejdende tjener/serveringspersonale, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde.

Har du brug for en tjener/serveringspersonale til kortvarig eller en mere permanent bemanding af dit køkken?

Vi har et stort medarbejderkartotek tjener/serveringspersonale og mange års erfaring inden for branchen og kan derfor hurtigt finde de rette tjener/serveringspersonale som matcher dine behov og forventninger.

Følgende kan siges om vores køkkenmedhjælper:

 • Mindst 1 års. Erfaring inden for serveringsbranchen.

 • Er serviceminded

 • Ved hvordan man giver god behandling

 • Er omstillingsparat

 • Er mødestabil og ansvarsbevist

 • Vi kender vores tjener/serveringspersonale og vi ved, hvor vi skal sende dem ud, for at de yder optimalt og trives i arbejdet

Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få tjener/serveringspersonale til dit køkken.

Bestil din tjener/serveringspersonale i dag

Som ny kunde hos Vikar Assistance vil du møde en kompetent rekrutteringskonsulent, der kender din branche. Vi tager os tid til at lære dig og din virksomhed at kende og forstå dine behov. Jo bedre vi kender dine ønsker og forventninger, des bedre kan vi udvælge de bedste tjener/serveringspersonale til dig. Vi kender vores tjener/serveringspersonale personlighed, kvalifikationer og styrker og sikrer os det bedste match mellem kunde og tjener/serveringspersonale.

Skal du bruge tjener/serveringspersonale gennem en længere periode evaluerer vi forløbet undervejs, så vi er sikre på, at vi til fulde indfrier dine forventninger. Vi lægger vægt på inspektørbesøg og en kontaktbog mellem kunde og tjener/serveringspersonale, så vi kan sikre os, at alle er tilfredse undervejs. Skulle du mod forventning ikke være fuldt tilfreds med din tjener/serveringspersonale, er det naturligvis en mulighed at få en anden tjener/serveringspersonale.

Fordele ved at vælge tjener/serveringspersonale hos Vikar Assistance:

 • Alle vores tjener/serveringspersonale er serviceminded.

 • Alle vores tjener/serveringspersonale har minimum 1 års erfaring.

 • tjener/serveringspersonale til dit køkken er optimalt for dig, der har skiftende behov for assistance. En tjener/serveringspersonale er et super fleksibelt alternativ til at skulle fastansætte nye medarbejdere.

 • Vi har stor erfaring i køkken/service branchen i mange år. Vi kender vores kunders behov og har et stort kartotek af dygtige tjener/serveringspersonale.

 • Vi kender vores tjener/serveringspersonale og vi ved, hvor vi skal sende dem ud, for at de yder optimalt og trives i arbejdet.

Vikar Assistance – Din samarbejdspartner i køkkenet.