Smørrebrødsjomfruer

Bestil din smørrebrødsjomfru i dag

Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få vikarer til din kantine eller dit køkken.

Som ny kunde hos Vikar Assistance vil du møde en kompetent rekrutteringskonsulent, der kender din branche. Vi tager os tid til at lære dig og din virksomhed at kende og forstå dine behov. Jo bedre vi kender dine ønsker og forventninger, des bedre kan vi udvælge de bedste smørrebrødsjomfruer til dig. Vi kender vores smørrebrødsjomfruers personlighed, kvalifikationer og styrker og sikrer os det bedste match mellem kunde og smørrebrødsjomfruen.

Skal du bruge en smørrebrødsjomfru gennem en længere periode evaluerer vi forløbet undervejs, så vi er sikre på, at vi til fulde indfrier dine forventninger. Vi lægger vægt på inspektørbesøg og en kontaktbog mellem kunde og smørrebrødsjomfruen, så vi kan sikre os, at alle er tilfredse undervejs. Skulle du mod forventning ikke være fuldt tilfreds med din smørrebrødsjomfru, er det naturligvis en mulighed at få en anden smørrebrødsjomfru.

Fordele ved at vælge en smørrebrødsjomfru hos Vikar Assistance:

 • Alle vores smørrebrødsjomfruer har svendebreve.

 • Alle vores smørrebrødsjomfruer har minimum 1 års erfaring i et køkken.

 • smørrebrødsjomfruer til kantine er optimalt for dig, der har skiftende behov for assistance. En smørrebrødsjomfruvikar er et super fleksibelt alternativ til at skulle fastansætte nye medarbejdere.

 • Vi har stor erfaring i kantinebranchen i mange år. Vi kender vores kunders behov og har et stort kartotek af dygtige smørrebrødsjomfruer.

 • Vi kender vores smørrebrødsjomfruer og vi ved, hvor vi skal sende dem ud for at de yder optimalt og trives i arbejdet.

Vikar Assistance – Din samarbejdspartner i køkkenet.

Mangler I en Smørrebrødsjomfru?

Mangler I en Smørrebrødsjomfruer til jeres køkken?

Så kan Vikar Assistance sørge for at levere friske, kompetente og hårdtarbejdende smørrebrødsjomfruer, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde.

Har du brug for en smørrebrødsjomfru til en kortvarig eller en mere permanent bemanding af dit køkken eller kantine?

Vi har et stort medarbejderkartotek af smørrebrødsjomfruer og har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor hurtigt finde de rette smørrebrødsjomfruer, som matcher dine behov og forventninger.

Følgende kan siges om vores smørrebrødsjomfruer:

 • Mindst 1 års erfaring inden for køkkenområdet.

 • Har svendebreve.

 • Har kendskab til storkøkkenproduktion.

 • Er omstillingsparate.

 • Er mødestabile og ansvarsbevidste.

 • Vi kender vores smørrebrødsjomfruer og vi ved, hvor vi skal sende dem ud, for at de yder optimalt og trives i arbejdet

  Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få en smørrebrødsjomfru til din kantine eller dit køkken.