For virksomheder

Ring til os på  31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få en vikar

Velkommen til Vikar Assistance

Vi tilbyder vores assistance til alle virksomheder uanset størrelse og branche. Vi er baseret i København, men dækker det meste af Sjælland. Hvis I har brug for assistance, så tilbyder vi de rigtige ressourcer på det tidspunkt og i den periode, hvor I måtte have behov for det.

Svinger jeres personalebehov? Har I akut behov for flere medarbejdere? En løsning her og nu – kan være jeres løsning på lang sigt.

Mangler I en medarbejder? Så lad os håndtere hele ansættelsesprocessen!

Brug jeres tid på at drive forretning og lad os sørge for, at I får den rigtige nye medarbejder.

Der er fornuft i at bruge fleksibel arbejdskraft. En beregning på økonomien i at anvende vikarer kan hurtigt vise, at der er god og sund økonomi i at anvende en vikar fra Vikar Assistance.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til jer for at afklare virksomhedens behov. På denne måde sikrer vi, at I får et attraktivt tilbud, hvor vi får afstemt jeres forventninger til henholdsvis ”rette assistance”, ”rette tid” og ”rette pris”.

Effektivt og seriøst vikar- og rekrutteringsfirma

Vikar Assistance gør det muligt for virksomheden at få vikarassistance på netop det tidspunkt og i den periode, hvor virksomheden har et aktuelt ressourcebehov. Har I perioder med spidsbelastning eller et akut behov for assistance, kan vi med meget kort varsel sikre, at I får én eller flere vikarer.

Rette pris

Vikar Assistance kan tilbyde vikarassistance til konkurrencedygtige priser. Vi indgår individuelle aftaler, hvor timeprisen pr vikar blandt andet vil afhænge af følgende:

  • Virksomhedstype – branche
  • Assistancetype – jobfunktion
  • Antal vikarer
  • Periode

    Det skal fremhæves, at vi til enhver tid aflønner vores vikarer efter gældende overenskomster m.v. for relevant branche.

Rekruttering - vi finder den bedste medarbejder

At finde en ny medarbejder kan være en tidskrævende proces og lidt af en hurdle i en allerede travl hverdag. Men hvorfor bruge en masse ressourcer på jobannoncer, jobansøgninger og jobsamtaler?

Lad Vikar Assistance finde din næste medarbejder, mens du bruger tiden på dine ’normale’ arbejdsopgaver.

Klarlæg jeres specifikke behov og krav til jeres nye medarbejder, så sørger Vikar Assistance rekrutteringskonsulent for, at I hurtigt bliver præsenteret for den helt rigtige kandidat.

Vi har adgang til mange af landets dygtigste kandidater – også dem der ikke er aktivt jobsøgende

Alle vores rekrutteringskonsulenter har solid erfaring med at matche ledige stillinger med de rette kandidater

Jeres personlige rekrutteringskonsulent har mange års praktisk erhvervserfaring fra jeres branche. Det er en afgørende fordel, når vi skal afdække, hvilke faglige kvalifikationer og personlige egenskaber vi skal lægge særligt vægt på i vores søgning efter jeres nye medarbejder.

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores rekrutteringskoncept.

Opret jer som kunde nu spar tid!

Spar tid og opret jer allerede som kunde i dag hos Vikar Assistance!

Opretter I jer som kunde i dag, vil Vikar Assistance kunne arbejde hurtigere på jeres bestilling af vikarer, frem for vi skal oprette jer den dag I står med behovet for vikar.

Der er ingen binding og det koster ikke noget at være kunde hos Vikar Assistance. I bliver kun faktureret de timer I bestiller vikarer.

Udfyld formularen og klik derefter på send. Du vil derefter modtage en velkomst e-mail så snart vi har fået jer oprettet som kunde.

Bestil jeres vikar nu

Udfyld formularen til højre og indsend jeres bestilling.
Vikar Assistance vil sende jer en bekræftelses mail, så snart vikariatet er oprettet.

Er I ikke oprettet som kunder hos Vikar Assistance SKAL nedenstående også udfyldes :

Har du brug for hjælp?

Ring til

Skriv til

Booking af vikar:

Andre henvendelser: