Køkkenassistenter

Mangler I en Køkkenassistent?

Mangler I en køkkenassistent til jeres køkken?

Så kan Vikar Assistance sørge for at levere friske, kompetente og hårdtarbejdende køkkenassistenter, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde.


Har du brug for en køkkenassistent til en kortvarig eller en mere permanent bemanding af dit køkken eller kantine?

Vi har et stort medarbejderkartotek af køkkenassistenter og har mange års erfaring inden for branchen. Vi kan derfor hurtigt finde de rette køkkenassistenter, som matcher dine behov og forventninger.

Følgende kan siges om vores køkkenassistenter:

 • Mindst 1 års erfaring inden for køkkenområdet.

 • Har kendskab til storkøkkenproduktion.

 • Er omstillingsparate.

 • Er mødestabile og ansvarsbevidste.

 • Vi kender vores køkkenassistenter og vi ved, hvor vi skal sende dem ud, for at de yder optimalt og trives i arbejdet.

  Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få en køkkenassistent til din kantine eller dit køkken.

Bestil din køkkenassistent i dag

Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få vikarer til din kantine eller dit køkken.

Som ny kunde hos Vikar Assistance vil du møde en kompetent rekrutteringskonsulent, der kender din branche. Vi tager os tid til at lære dig og din virksomhed at kende og forstå dine behov. Jo bedre vi kender dine ønsker og forventninger, des bedre kan vi udvælge de bedste køkkenassistenter til dig. Vi kender vores køkkenassistenters personlighed, kvalifikationer og styrker og sikrer os det bedste match mellem kunde og køkkenassistent.

Skal du bruge en køkkenassistent gennem en længere periode evaluerer vi forløbet undervejs, så vi er sikre på, at vi til fulde indfrier dine forventninger. Vi lægger vægt på inspektørbesøg og en kontaktbog mellem kunde og køkkenassistent, så vi kan sikre os, at alle er tilfredse undervejs. Skulle du mod forventning ikke være fuldt tilfreds med din køkkenassistent, er det naturligvis en mulighed at få en anden køkkenassistent.

Fordele ved at vælge en køkkenassistent hos Vikar Assistance:

 

 • Alle vores køkkenassistenter har minimum 1 års erfaring i et køkken.

 • køkkenassistent til kantine er optimalt for dig, der har skiftende behov for assistance. En køkkenassistentvikar er et super fleksibelt alternativ til at skulle fastansætte nye medarbejdere.

 • Vi har stor erfaring i kantinebranchen efter mange år. Vi kender vores kunders behov og har et stort kartotek af dygtige køkkenassistenter.

 • Vi kender vores køkkenassister og vi ved, hvor vi skal sende dem ud, for at de yder optimalt og trives i arbejdet.

Vikar Assistance – Din samarbejdspartner i køkkenet.