Ring nu - vi har døgnåbent!
31 388 788

Vores værdigrundlag bygger på relationer, ansvar og respekt.

RELATIONER
For os handler det om at have en god og konstruktiv dialog om de enkelte opgaver samt at udnytte de ressourcer, som den enkelte medarbejder besidder. Vi mener at denne model giver kompetente, engagerede og tilfredse medarbejdere, der sætter en ære i at løse opgaverne på et fagligt og kvalitetsmæssigt højt niveau.

ANSVAR
Det er vigtigt for os at både vores samarbejdspartnere og medarbejdere finder tryghed i at samarbejde med os og er forvissede om at vi er en virksomhed med ordnede forhold. Det kommer bl.a. til udtryk ved at alle vore medarbejdere behandles korrekt. Vi ser os ansvarlige for at vores medarbejdere oplever sikkerhed, tryghed og ordnede forhold i ansættelsen i forhold til overensstemmelse mellem både lovgivning og overenskomst. Det gælder især vikarlovgivningen, hvor vi efterlever ligebehandlingsprincippet. Det betyder at vi på en række områder skal overholde de gældende reglerne, der i den pågældende virksomhed og som virksomhedens fastansatte medarbejdere også er omfattet af.

RESPEKT
Vi udviser hensyn og forståelse for hinanden som mennesker. Det betyder at:

  • Vi har fokus på det enkelte menneske. Vi optræder alle ansvarligt og respektfuldt – især i de svære situationer.
  • Vi giver plads til forskellighed. Forskellighed er en styrke.
  • Vi lytter til hinandens synspunkter og søger at bøje os mod hinanden.

Vi arbejder i et miljø der kendetegnes ved rummelighed og gensidig respekt.
Vi anerkender forskelligheder og sikrer at opgaver og løsninger håndteres de rigtige steder i organisationen.
Vi taler med og ikke om hinanden, og sikrer en åben og konstruktiv dialog. Via struktur og engagement respekterer vi arbejdsplanen, sådan at opgaver løses som aftalt.

Vil du modtage vores nyhedsbrev?Del dette