Ring nu - vi har døgnåbent!
31 388 788

Opvasker til kantiner og køkken

Mangler I en opvasker til jeres køkken?

Så kan Vikar Assistance sørge for at levere friske, kompetente og hårdtarbejdende opvasker, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde.

Har du brug for en opvasker til en kortvarig eller en mere permanent bemanding af dit køkken eller kantine?

Vi har et stort medarbejderkartotek af opvasker og har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor hurtigt finde de rette opvasker, som matcher dine behov og forventninger.

Følgende kan siges om vores Opvasker:

  • Mindst 1 års erfaring inden for køkkenområdet.
  • Er omstillingsparate.
  • Er mødestabil og ansvarsbevidste.
  • Vi kender vores opvasker og vi ved, hvor vi skal sende dem ud for at de yder optimalt og trives i arbejdet.

Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få en opvasker til din kantine eller dit køkken.

Sådan kommer du i gang – Bestil din opvasker i dag

Som ny kunde hos Vikar Assistance vil du møde en kompetent rekrutteringskonsulent, der kender din branche. Vi tager os tid til at lære dig og din virksomhed at kende og forstå dine behov. Jo bedre vi kender dine ønsker og forventninger, des bedre kan vi udvælge de bedste opvasker til dig. Vi kender vores opvaskers personlighed, kvalifikationer og styrker og sikrer os det bedste match mellem kunde og opvasker.

Skal du bruge en opvasker gennem en længere periode evaluerer vi forløbet undervejs, så vi er sikre på, at vi til fulde indfrier dine forventninger. Vi lægger vægt på inspektør besøg og en kontaktbog mellem kunde og opvasker, så vi kan sikre os, at alle er tilfredse undervejs. Skulle du mod forventning ikke være fuldt tilfreds med din opvasker, er det naturligvis en mulighed at få en anden opvasker.

Fordele ved at vælge en opvasker hos Vikar Assistance:

  • Alle vores opvasker har minimum 1 års erfaring i et køkken.
  • Opvasker til kantine er optimalt for dig, der har skiftende behov for assistance. En opvasker vikar er et super fleksibelt alternativ til at skulle fastansætte nye medarbejdere.
  • Vi har stor erfaring i kantinebranchen i mange år. Vi kender vores kunders behov og har et stort kartotek af dygtige opvasker.
  • Vi kender vores opvasker og vi ved, hvor vi skal sende dem ud for at de yder optimalt og trives i arbejdet.

Vikar Assistance –  Din samarbejdspartner i køkkenet.

Bliv kontaktet

9 + 1 =

Vil du modtage vores nyhedsbrev?Del dette