Ring nu - vi har døgnåbent!
31 388 788

Vikar til kantine og køkken

 

Mangler I assistance til jeres køkken?

Så kan Vikar Assistance sørge for at levere friske, kompetente og hårdtarbejdende vikarer, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde.

  • Har du brug for en kortvarig eller en mere permanent bemanding af dit køkken eller kantine?

KantineVi har et medarbejderkartotek og mange års erfaring inden for branchen og kan derfor hurtigt finde de rette medarbejdere, som matcher dine behov og forventninger.

Vi kan tilbyde medarbejdere inden for kategorierne:

Ring til os på (+45) 31 388 788 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om mulighederne for at få vikarer til din kantine eller dit køkken.

 

Sådan kommer du i gang – Bestil kantinevikarer i dag

Som ny kunde hos Vikar Assistance vil du møde en kompetent rekrutteringskonsulent, der kender din branche. Vi tager os tid til at lære dig og din virksomhed at kende og forstå dine behov. Jo bedre vi kender dine ønsker og forventninger, des bedre kan vi udvælge de bedste køkkenvikarer til dig. Vi kender vores vikarers personlighed, kvalifikationer og styrker og sikrer os det bedste match mellem kunde og kantinevikar.

Skal du bruge vikarer gennem en længere periode evaluerer vi forløbet undervejs, så vi er sikre på, at vi til fulde indfrier dine forventninger. Vi lægger vægt på inspektørbesøg og en kontaktbog mellem kunde og kantinevikar, så vi kan sikre os, at alle er tilfredse undervejs. Skulle du mod forventning ikke være fuldt tilfreds med din kantinevikar, er det naturligvis en mulighed at få en anden vikar.

 

Fordele ved at vælge køkkenvikar hos Vikar Assistance:

  • Alle vores køkkenassistenter har hygiejnebevis
  • Minimum 1 års erfaring i et køkken
  • Vikarer til kantine er optimalt for dig, der har skiftende behov for assistance. En kantinevikar er et super fleksibelt alternativ til at skulle fastansætte nye medarbejdere
  • Vi har stor erfaring og har været i kantinebranchen i mange år. Vi kender vores kunders behov og har et stort kartotek af dygtige kantinevikarer
  • Vi kender vores kantinevikarer og vi ved, hvor vi skal sende dem ud, for at de yder optimalt og trives i arbejdet

Find din vikar til køkkenet eller kantinen i dag

Kontakt din rekrutteringskonsulent nu!
Del dette