Ring nu - vi har døgnåbent!
31 388 788

For virksomheder

Velkommen til Vikar Assistance

Vi tilbyder vores assistance til alle virksomheder uanset størrelse og branche. Vi er baseret i København, men dækker det meste af Sjælland. Hvis I har brug for assistance, så tilbyder vi de rigtige ressourcer på det tidspunkt og i den periode, hvor I måtte have behov for det.

Svinger jeres personalebehov? Har I akut behov for flere medarbejdere? En løsning her og nu – kan være jeres løsning på lang sigt.

Mangler I en medarbejder? Så lad os håndtere hele ansættelsesprocessen!

Brug jeres tid på at drive forretning og lad os sørge for, at I får den rigtige nye medarbejder.

Der er fornuft i at bruge fleksibel arbejdskraft. En beregning på økonomien i at anvende vikarer kan hurtigt vise, at der er god og sund økonomi i at anvende en vikar fra Vikar Assistance.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til jer for at afklare virksomhedens behov. På denne måde sikrer vi, at I får et attraktivt tilbud, hvor vi får afstemt jeres forventninger til henholdsvis ”rette assistance”, ”rette tid” og ”rette pris”.

Vikar Assistance er et effektivt og seriøst vikar- og rekrutteringsfirma.


Rette tid

Vikar Assistance gør det muligt for virksomheden at få vikarassistance på netop det tidspunkt og i den periode, hvor virksomheden har et aktuelt ressourcebehov. Har I perioder med spidsbelastning eller et akut behov for assistance, kan vi med meget kort varsel sikre, at I får én eller flere vikarer.

Rette pris

Vikar Assistance kan tilbyde vikarassistance til konkurrencedygtige priser. Vi indgår individuelle aftaler, hvor timeprisen per vikar blandt andet vil afhænge af følgende:

  • Virksomhedstype – branche
  • Assistancetype – jobfunktion
  • Antal vikarer
  • Periode

Det skal fremhæves, at vi til enhver tid aflønner vores vikarer efter gældende overenskomster m.v. for relevant branche.

Kontakt os

Klik her
Del dette